Mercedes

8. april 2021 - 21:55

App linkNu på Google Play

Verdenspremiere? Arh, ikke helt…

Verdenspremiere? Arh, ikke helt…

8. april 2021 - 21:55

Rasmus Haargaard

Forleden kunne vi her på lastbilmagasinet.dk berette om en vaskeægte ”verdenspremiere”, da Viborg Renovation fik leveret den første Mercedes-Benz med tridem-chassis på fuld luft.

 

Eller hvad? Det er i hvert fald så som så med ”verdenspremieren”, kan vi forstå, efter at en af vores læsere – vognmand Henrik Andsbjerg fra Sinding ved Herning – har oplyst, at han skam allerede kører i sådan en vogn. Og den fik han såmænd leveret i 2012(!). Se billedet over artiklen.

 

- Den er bygget som tandembil og så kørt over til Mercedes' fabrik i Molsheim, lige på den anden side af grænsen til Frankrig, hvor de laver specielle ting. Så den er helt original, men dog alligevel speciel, forklarer Henrik Andsbjerg til Lastbil Magasinet.

Vognmanden havde brug for fuld luft pga. kørselsopgaverne.

 

- Det skull være med fuld luftaffjedring, da jeg skulle bruge den til bl.a. dyretransport, hvor det er et krav til nogen dyr, og man bruger det også til at ”vippe” bilen, så rampen ikke er så stejl. Når jeg kraner på en bakke, er det også rart at kunne nivellere lastbilen nogenlunde i vater. Det er også dejligt at kunne sænke bilen, når man slår sider ned mange gange om dagen, når nu vognmanden er så kort selv, konstaterer Henrik Andsbjerg.

 

Torsdag blev i øvrigt en lastbilhistorisk dag i det midtjyske. Her mødtes ”verdenspremieren” fra 2021 og Henrik Andsbjergs bil tilfældigt i Viborg.

- Chaufføren var meget glad for den, og han troede også selv, at det var den første, fortæller Henrik Andsbjerg, der den dag i dag stadig er godt kørende i sin egen 4-akslede tridem-Mercedes på fuld luft fra 2012 – om den så var en verdenspremiere eller ej.

Læst i alt:

4363 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke