11. november 2020 - 01:45

App linkNu på Google Play

Mere end 500 job på ny jobportal

Mere end 500 job på ny jobportal

11. november 2020 - 01:45

De danske vognmænd slog mere end 500 job op i den første måned på transportbranchens nye jobportal transport-job.dk, som Dekra, har etableret.

 

Ifølge administrerende direktør i Dekra Danmark, Peter Laursen, bekræfter interessen for jobportalen, at branchen har manglet en specialiseret jobportal målrettet mod transportvirksomheder.

 

- Den danske transportbranche er stadig præget af stor chaufførmangel, og i mange transportvirksomheder er behovet for nye flere chauffører så akut, at den traditionelle måde at søge og ansætte nye medarbejdere på tager alt for lang tid. Målet med jobportalen er at gøre det så nemt som muligt for chauffører og transportvirksomheder at finde hinanden, og jobportalens gode start viser, at der har manglet et seriøst sted på nettet, hvor alle relevante jobs i transportsektoren var samlet, siger Peter Laursen.

- Det er gratis og nemt for transportvirksomhederne at opslå ledige stillinger, og portalen giver chauffører hurtigt overblik over de opslåede stillinger. Chaufførerne kan blandt andet bruge søgekategorier som jobfunktion, arbejdstid, geografi og lønramme til at finde de jobs, der interesserer dem.

Læst i alt:

1330 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke