Mig & Min Bil

8. maj 2018 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Far og søn - fuld fart på Fyn

8. maj 2018 - 02:50

Fyn er som bekendt fin, også når afsættet på den østfynske hjembane i Skellerup syd for Ullerslev – mellem Kerteminde og Nyborg - ses via forruden på den unge vognmand Morten Andersens nye Volvo.

 

- Jeg startede som vognmand 1. august 2016 og har i dag syv biler. Én Volvo og seks Scania. Der er givet gas, og 2017 var et rigtigt godt år med god efterspørgsel, forklarer Morten Andersen til Vognmandens Fagblad.

 

Vestergaard leverer

Morten Andersens første bil var en Scania. Men nu har han, inspireret af sin vognmandsfar og Volvo-fan Carsten Andersen, investeret i en ny treakslet Volvo FH 540.

Bilen leveres af Peter Madsen, Autohuset Vestergaard, og 540’erens data inkluderer blandt andet en akselafstand på tre meter, fuld luftaffjedring, Globetrotter XL førerhus med New York udstyrspakke, elbetjent førerstol, Dynamisk Styring, VEB+, I-Shift gearkasse med anlægssoftware, 20 tons Norgesbogie og Dura-Bright alufælge.

11-14 biler hver dag

Morten Andersen:

- Jeg har typisk 11 til 14 biler i gang hver dag – plus det løse. Der kunne lige så godt stå ’Fleksibilitet’ i lyskassen på min bil – det giver en bedre pris i forhold til kunderne. I dag kører vi eksempelvis med fem biler for Rema, der har fødselsdag. Ingen dage er ens, tilføjer Morten Andersen og signalerer, at netop fleksibilitet betaler sig i forhold til kunderne.

 

Antallet af biler skyldes, at Morten Andersen samarbejder med andre vognmænd – herunder sin egen far Carsten Andersen, der også netop har modtaget en ny Volvo FH 500 fra Autohuset Vestergaard.

Læs hele historien i det nye nummer af Vognmandens Fagblad, der udkommer 14. maj.

Læst i alt:

2222 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger