Mig & Min Bil

12. september 2017 - 02:50

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Lidl-opgave, stor ordre

12. september 2017 - 02:50

- Iveco bliver ikke set på landevejen som Volvo, Scania og Mercedes, og nogle chauffører har måske for år tilbage ment, at Iveco blev lavet af plastik. Men Iveco er prismæssigt uhyggeligt stærk, og så må jeg endnu engang rose Michael Bache (indehaver af Iveco-forhandler I.M. Jensen & Bache) for hans input og forståelse for min udfordring. Han er rigtig dygtig og en kanon samarbejdspartner, som jeg har et lidt tættere leverandørforhold til. Hans evne til at forstå opgaven er umådelig stor.

 

Ordene lyder fra den 46-årige vognmand Jesper Frandsen, Silkeborg, der 1. september sidste år stiftede Poulsen Transport ApS.

Godt afsæt fra K. Hansen

Inden vognmanden sprang ud i livet som selvstændig, inklusiv ’vikarjob’ bag rattet i sine egne biler, har han gennem knap 20 år haft forskellige jobfunktioner i transportbranchen – blandt andet som chef for drift og kørsel hos K. Hansen Transport i Vejen.

 

- K. Hansen Transport er en rigtig god arbejdsplads, hvor jeg har lært en masse. Det var en fed opgave, for jeg har aldrig været et sted med så meget tillid, fortsætter Jesper Frandsen.

 

Denne fredag formiddag, hvor Vognmandens Fagblad - Trans Inform runder Silkeborg, fortæller Jesper Frandsen nærmere om sin nye udfordring i forhold til Lidl Danmark – sammen sine cirka 35 chauffører – her af næsten 22 nyansatte chauffører og 18 nye Iveco’er (22 biler i alt).

Læs hele historien i det nye nummer af Vognmandens Fagblad - Trans Inform, der udkommer 18. september.

Læst i alt:

54 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger