Mig & Min Bil

26. juni 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Øget aktivitet, beholder gammel bil

26. juni 2018 - 02:05

- Vores kunders aktivitetsniveau stiger, så vi beholder den gamle bil.

Sådan lyder meldingen blandt andet fra vognmand Per Pedersen, der sammen med broderen Finn Pedersen leder det ni biler store vognmandsfirma Knud Pedersen & Sønner i sydfynske Vester Skerninge – midt mellem Faaborg og Svendborg.

 

Flot ’voldsom’ Volvo

Virksomheden har netop modtaget ny Volvo FH af Autohuset Vestergaard A/S i Svendborg, hvor salgschef Kent Schärfe står for leveringen.

 

Den nye Volvo FH500, 8x4, er blandt andet udstyret med fuld luftaffjedring, gearkassen I-shift med anlægssoftware, Komfort-førerhuspakke, Work Remote fjernbetjening og Motorbremse VEB+.

Odense Hydraulik ApS har monteret HMF wirehejs samt en Palfinger-kran, model PK 22.002EH, på bilen, der er lakeret af Sydfyns Lak.

 

Påskriften ’Voldsom Volvo’ øverst på førerhuset refererer til DR’s satire- og underholdningsserie Brdr. Bisp, Sonny Souffle Chok Show, hvor en ’voldsom’ Volvo spillede en vis rolle.  

Spare penge

- Vi har en otte år gammel bil, der suppleres af den nye model, og vi tænker da, at vi kan spare nogle omkostninger med den nye bil i forhold til den gamle. Men på grund af det øgede aktivitetsniveau beholder vi den gamle bil, tilføjer vognmand Per Pedersen til Vognmandens Fagblad.

 

Knud Pedersen & Sønner kører den kørsel, firmaet ”altid har kørt med”. Det inkluderer containerkørsel og ”alt muligt” – inklusiv grus-, sten- og krankørsel samt tanktransport.

 

- Vi har ingen problemer med at skaffe chauffører. Mange har vi haft i mange år, tilføjes det i telefonen fra Sydfyn.

Læst i alt:

2537 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger