Mig & Min Bil

18. december 2018 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

- Pas på byggebranchen

18. december 2018 - 02:05

- Pas på byggebranchen.

 

Sådan lyder det blandt andet til Vognmandens Fagblad fra René Mitrofanov, formand for den 120 medlemmer store Sjællands Vognmandsforening og netværket Region Øst under DTL – Danske Vognmænd.

 

Voldsom byggeaktivitet

Advarslen fra vognmanden fra Kalundborg - der har sit efternavn fra sin russiske farfar - kommer i kølvandet på den kraftige byggeaktivitet, der i flere år har præget blandt andet dele af Sjælland og ikke mindst Storkøbenhavn.

 

- Pas på byggebranchen. Mange firmaer har jo travlt, men jeg har hørt, at en del af dem heller ikke tjener de store penge. Mange byggearbejdere kræver 100 kr. ekstra i timen bare for at køre ind til København, fortsætter René Mitrofanov til Vognmandens Fagblad.

Mere stille på vejene

I nærmest diametral modsætning til de seneste års voldsomme byggeaktivitet melder vognmanden fra Kalundborg samtidig på en nærmest forbløffende stilhed på vejene.

 

- Lige nu er der meget stille. Godt nok hører vi, at folke bruger mange penge, har et stort privatforbrug. Men der er ikke meget gang i kørslen, og der har ikke været lige så meget kørsel for os, som i 2017, tilføjer René Mitrofanov.

 

Hans far, vognmand Herbert Mitrofanov, havde oprindeligt en vognmandsforretning ved Silkeborg. I 1990 blev René Mitrofanov ansat i forretning, som han overtog i 1995.

I dag har han fem ansatte chauffører og seks lastbiler, og så blev han formand for Sjællands Vognmandsforening i 2017.  

Læst i alt:

2754 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger