12. marts 2019 - 13:32

App linkNu på Google Play

Molslinjen får tre færger til lastbiler

12. marts 2019 - 13:32

Molslinjen har netop indsat den helt nye Express 4 på ruten mellem Aarhus og Odden. Med den nye færge bliver ruten nu besejlet af tre af verdens største katamaranfærger, og det betyder en øget årlig kapacitet på næsten 20 procent.

 

»Det kommer især til at betyde noget for fragterhvervet. Med tre af de helt store færger på ruten fjerner vi nemlig helt usikkerheden om, hvorvidt der er plads til lastbiler på den enkelte afgang. Der er altid plads nu,« siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Alternativ til motorvejen

Arbejdet med udbygningen af Fynske Motorvej begynder i næste måned. Udbygningen vil betyde flere års vejarbejde på en af landets hårdest belastede motorveje. Det kommer til at kræve, at der skal tankes tålmodighed, inden fragtfolkene sender deres lastbiler hen over den fynske asfalt. Sådan lyder i hvert fald analysen fra Molslinjen.

 

»Der har vi nu kapaciteten til at byde fragterhvervet på et klart alternativ til den motorvej, som uden tvivl vil give en række udfordringer de kommende år. Samtidig har vi nye priser, som gør det endnu mere attraktivt for erhvervet,« siger Jesper Skovgaard.

 

Aarhus – Odden får tre-færgedrift, når Express 4 sættes i drift om morgenen torsdag 14. marts.

Læst i alt:

3192 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger