7. maj 2019 - 09:00

App linkNu på Google Play

MOVE-konference skubbes til 2020

MOVE-konference skubbes til 2020

7. maj 2019 - 09:00

Onsdag 8. maj skulle MESSE C Fredericia - i samarbejde med Syddansk Logistikforum og Danske Transportmedier – danne rammen om konferencen MOVE, hvor temaet var medarbejdere i logistikbranchen.

 

Men arrangørerne har nu valgt at aflyse konferencen på onsdag og i stedet integrere den i næste års MOVE 2020, som bliver en fuldskala messe for logistik- og supply chain-området.

 

»Vi tog et frisk initiativ, fordi dette tema er så aktuelt og presserende for branchen, og vi havde – synes vi selv – et stærkt felt af oplægsholdere på plads. Men deltagerantallet var desværre ikke højt nok til, at vi ville gennemføre,« fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C Fredericia.


»Vi må konstatere, at tilløbet var lidt for kort – vi havde for lidt tid til at slå på tromme for konferencen, forklarer projektlederen, som kun har oplevet forståelse og ingen sure miner i forbindelse med udsættelsen.«

Med udsættelsen til 2020 bliver der tid til at folde konferencen bedre ud, ligesom synergien mellem konference og messe vil sikre et meget stærkere fundament, tilføjer Jørgen Kronborg.

Læst i alt:

269 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger