20. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

MOVE-konference stiller skarpt på medarbejderne

20. marts 2019 - 01:44

Temaet er medarbejdere i logistikbranchen, og det handler blandt andet om rekruttering og fastholdelse, når MOVE-konferencen løber af stablen 8. maj i Fredericia.

 

Emnet er desværre højaktuelt, for der er stor mangel på ledige hænder i den pågældende branche. Ifølge Transport Tidende oplever hver tredje logistikvirksomhed produktionsbegrænsninger på grund af mangel på arbejdskraft.

 

Konferencen i MESSE C Fredericia arrangeres i samarbejde med Syddansk Logistikforum og Danske Transport Medier.

 

»Vi sætter blandt andet fokus på rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, håndtering af international arbejdskraft og kvinder i logistik. Vi zoomer også ind på, hvad den unge ”Generation Z” har af forventninger og krav til arbejdspladserne,« fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C.

 

Case-baserede indlæg

 

Konferencen foregår fra klokken 11 til 15.30 og består af case-baserede indlæg fyldt med inspiration og mulige eksempler til efterfølgelse.

 

Blandt oplægsholderne bliver Magnus Købke fra Transportens Udviklingsfond, som står bag det succesfulde roadshow ”Job i transport”.

 

»Der bliver også mulighed for at besøge en række stande/udstillere i pauserne,« tilføjer Jørgen Kronborg, som snart venter at kunne præsentere det færdige program for dagen.

 

»MOVE-konferencen 8. maj er også tænkt som en appetitvækker for MOVE 2020, som bliver en fuldskala- messe for logistik og supply chain-området,« siger Jørgen Kronborg.

Læst i alt:

325 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger