20. marts 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

MOVE-konference stiller skarpt på medarbejderne

MOVE-konference stiller skarpt på medarbejderne

20. marts 2019 - 01:44

Temaet er medarbejdere i logistikbranchen, og det handler blandt andet om rekruttering og fastholdelse, når MOVE-konferencen løber af stablen 8. maj i Fredericia.

 

Emnet er desværre højaktuelt, for der er stor mangel på ledige hænder i den pågældende branche. Ifølge Transport Tidende oplever hver tredje logistikvirksomhed produktionsbegrænsninger på grund af mangel på arbejdskraft.

 

Konferencen i MESSE C Fredericia arrangeres i samarbejde med Syddansk Logistikforum og Danske Transport Medier.

 

»Vi sætter blandt andet fokus på rekruttering og fastholdelse af medarbejdere, håndtering af international arbejdskraft og kvinder i logistik. Vi zoomer også ind på, hvad den unge ”Generation Z” har af forventninger og krav til arbejdspladserne,« fortæller Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C.

 

Case-baserede indlæg

 

Konferencen foregår fra klokken 11 til 15.30 og består af case-baserede indlæg fyldt med inspiration og mulige eksempler til efterfølgelse.

 

Blandt oplægsholderne bliver Magnus Købke fra Transportens Udviklingsfond, som står bag det succesfulde roadshow ”Job i transport”.

 

»Der bliver også mulighed for at besøge en række stande/udstillere i pauserne,« tilføjer Jørgen Kronborg, som snart venter at kunne præsentere det færdige program for dagen.

 

»MOVE-konferencen 8. maj er også tænkt som en appetitvækker for MOVE 2020, som bliver en fuldskala- messe for logistik og supply chain-området,« siger Jørgen Kronborg.

Læst i alt:

316 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger