Navne

9. december 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Bridgestone skifter ud i Webfleet-toppen

Bridgestone skifter ud i Webfleet-toppen

Jan-Maarten de Vries (th.), Michiel Wesseling (tv. øverst) og Thomas Schmidt.

9. december 2020 - 01:43

Bridgestone har udnævnt Jan-Maarten de Vries og Michiel Wesseling til administrerende direktør og COO for Bridgestone Mobility Solutions (BMS) forretningsenhed. Thomas Schmidt, medstifter af Webfleet, forlader Bridgestone og hans rolle som CEO og administrerende direktør for BMS-forretningsenheden i slutningen af ​​dette år.

 

Schmidt førte Webfleet Solutions - tidligere kendt som TomTom Telematics - til at blive Europas førende telematikvirksomhed. I begyndelsen af ​​2019 blev virksomheden overtaget af Bridgestone.

 

Schmidt forlader Bridgestone for at forfølge et nyt projekt: dele sin erfaring og inspiration med unge iværksættere og nystartede virksomheder. I hans sted vil Jan-Maarten de Vries der kom til Bridgestone i juli som VP for Data Solutions & Innovations området, et af ​​de fire forretningsområder inden for BMS, blive administrerende direktør for divisionen. Før Bridgestone, arbejdede De Vries i globale strategiske- og marketingledende roller med Wabco, TomTom og Philips.

Sammen med De Vries tiltræder Michiel Wesseling, der bliver BMS's Chief Operating Officer - en nyoprettet rolle, der er ansvarlig for de operationelle aspekter af virksomheden inklusive dens støttefunktioner. Wesseling har tilbragt de sidste 11 år af sin karriere hos Webfleet Solutions, hvoraf mere end 8 blev brugt som VP Finance & Operations.

 

Webfleet Solutions er en af ​​verdens førende leverandører af telematikløsninger, dedikeret til flådestyring, køretøjstelematik og tilsluttede biltjenester. Derudover leverer Webfleet Solutions tjenester til forsikrings-, udlejnings- og leasingbranchen og bilimportører.

Webfleet Solutions er en del af Bridgestone Europe NV / SA (“Bridgestone”), et datterselskab af Bridgestone Corporation, en leder inden for avancerede løsninger og bæredygtig mobilitet.

 

 

Læst i alt:

525 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke