Navne

2. december 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Dekra får ny direktør i Danmark

Dekra får ny direktør i Danmark

Christen Bagger.

2. december 2021 - 01:45

Christen Bagger afløser Peter Laursen som direktør i Dekra. Peter Laursen skal fremover være direktør for Dekras 13 lande i Nord- og Vesteuropa.

 

Christen Bagger har lang erfaring fra servicebranchen med topstillinger inden for hotel- og kursusvirksomhed. Han har senest stået i spidsen for hotelkæden Clarions 40 hoteller og 4.000 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige, Finland.

 

- For det første skal jeg sikre, at Dekra fortsat vokser, både gennem organisk vækst og via opkøb af virksomheder. Dekra skal være større i de brancher, hvor vi allerede er aktive, men Dekra skal også indtage nye brancher i de kommende år i tråd med den udvikling, Dekra har gennemgået de senere år, så endnu flere danskere uden for transportsektoren lærer Dekra-navnet at kende og får glæde af vores værdier og kvaliteter. For det andet skal jeg realisere Dekras høje ambitioner på klimaområdet, hvor vi skal være CO2-neutrale i 2025, siger Christen Bagger.

Læst i alt:

1136 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke