Navne

15. april 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

DigiTach ansætter finansøkonom

15. april 2019 - 01:43

DigiTach oplever konstant stigende tilgang af nye kunder. Derfor har der været behov for at byde en ny medarbejder velkommen. Det er Mathias Hansen, som netop har færdiggjort sin finansøkonomuddannelse. Han vil assistere i bogholderiet samt supportere DigiTachs kunder i forbindelse med spørgsmål til køre- og hviletidsreglerne.

 

DigiTachs kerneydelse er ikke blot pålideligt download af køre- og hviletidsdata, men også god rådgivning og sparring med kunderne, når der opstår overtrædelser, hvormed overtrædelserne på sigt kan minimeres og fjernes ved hjælp af forståelse.

 

»Jeg er meget glad for, at vi har ansat Mathias, hvilket gør, vi nu er et team på syv medarbejdere, der sammen arbejder for at skabe markedets bedste kundeoplevelse i forbindelse med tachograf-download. Den kontinuerlige tilgang af nye kunder betragter vi som et tegn på, at vi gør tingene rigtigt. Vi arbejder hver dag på at blive bedre, hvilket betyder, at vi f.eks. hele tiden udvikler på vores meget populære Remote-download samt softwaren, som ligger bag denne løsning. Med endnu en medarbejder vil det blot øge vores muligheder for fortsat at udvikle på både eksisterende samt nye produkter og tiltag,« siger Vandy Bæk Thorsen, indehaver DigiTach.

Læst i alt:

610 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke