Navne

16. april 2019 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DigiTach hyrer finansøkonom

16. april 2019 - 02:20

Fynske DigiTach har ansat finansøkonom Mathias Hansen, der netop har færdiggjort sin uddannelse til finansøkonom.

Den nye medarbejder assisterer fremover bogholderiet og hjælper DigiTachs kunder i forbindelse med spørgsmål om reglerne for køre- og hviletid.

 

DigiTachs kerneydelse er – foruden download af køre- og hviletidsdata – også rådgivning og sparring med kunderne, når der opstår overtrædelser, så overtrædelserne på sigt minimeres og fjernes via øget forståelse af reglerne, melder DigiTach.

 

- Jeg er meget glad for, at vi har ansat Mathias, hvilket gør, at vi nu har et team på syv medarbejdere, der sammen arbejder for at skabe markedets bedste kundeoplevelse i forbindelse med tachograf-download. Den kontinuerlige tilgang af nye kunder betragter vi som et tegn på, at vi gør tingene rigtigt. Vi arbejder hver dag på at blive bedre, hvilket betyder, at vi f.eks. hele tiden udvikler på vores meget populære Remote download samt softwaren, som ligger bag denne løsning. Med endnu en medarbejder vil det blot øge vores muligheder for fortsat at udvikle på både eksisterende samt nye produkter og tiltag, udtaler Vandy Bæk Thorsen, indehaver af DigiTach.

Læst i alt:

16 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger