Navne

23. oktober 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fra CPH Trucks til Iveco Danmark

23. oktober 2018 - 02:45

Jesper Smedegaard er ansat som Key Account Manager, med ansvar for salget af mellemtunge og tunge lastbiler, hos Iveco Danmark A/S i Albertslund.

38-årige Jesper Smedegaard tiltræder med en bred erfaring fra transportbranchen, senest som direktør og medejer af CPH Trucks A/S Greve. Tidligere har han været ansat en årrække hos MAN Last og Bus A/S samt Pema Last og Trailerudlejning A/S.

 

I tæt samarbejde med hele det danske Iveco-forhandlernet bearbejder den nye key account manager nuværende og nye Key Account-kunder i Danmark.

 

- Ansættelsen af Jesper Smedegaard skal ses som et led i bestræbelserne på at styrke salgsindsatsen overfor vore betydningsfulde kunder i hele Danmark. Samtidigt vil Jesper få en vigtig rolle omkring implementeringen af Ivecos grønne strategi i forhold til salget af nye miljøvenlige gasdrevne lastbiler i de kommende år, udtaler National Sales Manager Carsten Sørensen.

Læst i alt:

57 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger