Navne

18. oktober 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Fra Volvo România til Volvo Danmark

18. oktober 2021 - 01:42

Volvo Danmark A/S har ansat Ionela Linca som CFO. Ionela Linca overtager stillingen som CFO efter Niels Ryge Andersson, der efter eget ønske har søgt nye udfordringer i Volvo Group.

 

Ionela Linca har siddet i en tilsvarende stilling som CFO hos Volvo Trucks i Rumænien siden 2016. Forud for det har Ionela været ansat otte år i Heineken, hvor hun har siddet i flere ledende stillinger inden for økonomi og supply chain.

 

Ionela Linca er nu bosiddende i København sammen med sin mand.

 

- Vi er glade for at byde Ionela Linca velkommen til Volvo Danmark A/S, hvor hun bliver en del af ledelsen. Hun er en forretningsorienteret leder, som har stor erfaring med at drive og udvikle et finansteam. Volvo investerer massivt i en bæredygtig fremtid for transportbranchen, og tilbyder en bred vifte af miljøvenlige transportløsninger. Vi står over for en vigtig opgave, hvilket også stiller høje krav til finansfunktionens samarbejde med forretningen, udtaler administrerende direktør Peter Ericson.

Læst i alt:

1825 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger