Navne

1. oktober 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Generationsskifte fejret med nyt genbrugsanlæg

Generationsskifte fejret med nyt genbrugsanlæg

Fra venstre Mogens W. Petersen (forhenværende ejer), Morten W. Petersen (nuværende ejer og direktør) og Mads W. Petersen (chauffør og kommende medejer).

1. oktober 2020 - 01:43

18. september 2020 kunne Ringsted Slamsugning samtidigt med opstarten på et generationsskifte, fejre leveringen af det første genbrugsanlæg i form af en specialopbygget slamsuger fra Bucher Municipal.

 

Generationsskiftet og det nye køretøj blev fejret ved et åbent husarrangement, hvor både familie, kollegaer, venner og bekendte slog et smut forbi Ringsted for at ønske tillykke og inspicere det nye køretøj.

 

Ringsted Slamsugning er en familiedrevet virksomhed gennem generationer. I dag er Morten W. Petersen direktør i virksomheden, efter at have overtaget fra sin bror, Mogens W. Petersen. Mortens søn, Mads W. Petersen, træder nu ind i virksomheden efter at have været med fra barnsben.

 

»Ringsted Slamsugning har været vores andet hjem gennem alle årene. Derfor var det også helt naturligt at tage Mads med, fra han var helt lille – det var sådan, det var. I dag er Mads 25 år, og har haft frit valg på alle hylder. At han så har valgt familievirksomheden som hans levevej, kan jeg kun glæde mig over – det er jeg helt og aldeles tryg ved og stolt over,« siger Morten W. Petersen.

Generationsskiftet, hvor Mads W. Petersen over de kommende år vil overtage virksomheden, er sat i stand således at han får god tid til at blive sat ind i den daglige drift, og altid kan søge råd og vejledning hos kollegaer.

 

Ringsted Slamsugning består i dag af omkring 12 ansatte og knap 10 biler. Flåden er ikke blevet mindre gennem årene – tværtimod er antallet af køretøjer vokset, hvor der for 15 år siden kun var 3-4 biler.

 

 

Læst i alt:

1288 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke