Navne

13. oktober 2017 - 02:35

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Gigant: Ny dansk salgschef

13. oktober 2017 - 02:35

Nuno Furtado er netop ansat som Head of Sales med ansvar for internationalt salg hos Nagel Danmark A/S i Padborg, del af den europæiske fødevarelogistik koncern Nagel-Group.


Nuno Furtado er 55 år og til dagligt bosiddende i Nyborg. Han har i hele sin godt 30-årige erhvervskarriere været beskæftiget inden for transport og logistik, heraf de seneste 15 år med salgs-og kundeansvar.

Erhvervskarrieren begyndte som speditørelev, og efter end uddannelse har Nuno Furtado arbejdet mange år for DFDS Transport og Dan Cargo.


Hans kendskab til det danske og europæiske marked for international spedition er stort og opnået både gennem en periode som Branch Manager hos Kühne + Nagel og som Nordisk Sales manager hos Dan Cargo samt Branch manager hos DFDS Transport.
Senest kommer Nuno Furtado fra en stilling som salgschef for DB Schenker.

Om Nagel-Group
Hovedsæde i Versmold, Tyskland, specialist i levnedsmiddel-logistik, opererer i dag over hele Europa, flere end 130 afdelinger og mere end 12.000 ansatte i 16 lande.

I 2016 opnåede selskabet en omsætning på 1,9 mia. euro. Dagligt flytter koncernen fødevarer i alle sendingsstørrelse og temperaturklasser. Om det er frostvarer, kød, mælkeprodukter, kaffe eller konfekture – så bidrager Nagel-Group dagligt til, på vegne af industri og handel, at forbrugere i hele Europa på Point of Sale kan få den rigtige vare, på det rigtige tidspunkt og i den rigtige kvalitet.

 

Om Nagel Danmark
Hovedkontor i Padborg, cirka 225 medarbejdere, platform for de nordiske markeder.

 

Læst i alt:

53 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger