Navne

7. februar 2019 - 11:58

App linkNu på Google Play

HCS overtager Hashøj Biogas

7. februar 2019 - 11:58

Aktiver og aktiviteter i konkursboet Hashøj Biogas overtages med omgående virkning af HCS, en af Danmarks store transport- og miljøvirksomheder. Driften fortsætter og alle medarbejdere er sikret fortsat beskæftigelse samtidig med at HCS vil gennemføre en renovering af biogasanlægget.

 

HCS har indgået aftale om per 1. februar 2019 at overtage alle aktiver og aktiviteter i det konkursramte Hashøj Biogas, som fortsætter driften som et selvstændigt selskab og under samme navn. Samtidig byder HCS velkommen til de fire ansatte i Hashøj Biogas, som dermed alle er sikret fortsat beskæftigelse.

 

HCS har igennem en længere periode været leverandør af biomasse til biogasanlægget, hvilket fortsætter som hidtil. Derudover vil HCS iværksætte en renovering af anlægget og overvejer også en opgradering, så man i fremtiden vil kunne levere gas ind til naturgasnettet.

HCS fortsætter som minimum i en overgangsperiode med at levere biogas til Hashøj Kraftvarmeforsyning imens der forhandles om et fremtidigt samarbejde med kraftvarmeforsyningen og de landmænd, der hidtil har leveret gylle til værket.

»Vi håber på et godt samarbejde med de nye ejere af Hashøj Biogas, og glæder os over at HCS vil gennemføre den nødvendige renovering af anlægget,« udtaler formand Ole Worm fra Hashøj Kraftvarmeforsyning.

Læst i alt:

1305 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger