Navne

9. februar 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Hydra-Comp køber sig ind i Hydropac

9. februar 2018 - 01:43

Af Redaktionen |

Synergieffekter og vækstambitioner får Skive-virksomheden til at investere i den sydjyske specialist i pumpestationer.

De to virksomheder kan i fremtiden supplere hinanden på en lang række fronter. Ikke kun i forhold til hydraulikprodukter og tilbehør, men også når det gælder indkøb og salg. I forvejen har man haft samhandel i en årrække, og forhåndskendskabet til hinandens kompetencer, gør et tættere samarbejde oplagt for begge parter, forklarer direktør hos Hydra-Comp A/S, Jørgen Jacobsen.

 

»Der er en lang række synergimæssige fordele, vi straks kan drage nytte af. Omdrejningspunktet hos Hydropac er opbygning af pumpestationer, og vi har produktion af hydraulikcylindre som kernekompetence. Vi er stærke på hvert vores felt. Der er selvfølgelig nogle steder vi overlapper hinanden på produktsiden, men det ser vi ikke som en ulempe. Hverken for os eller kunderne,« siger Jørgen Jacobsen, der sammen med sine to medejere, salgschef Claus Lanner og regnskabschef Rasmus Jacobsen, overtager en tredjedel af aktierne i Hydropac A/S.

 

To selvstændige enheder

 

Det betyder, at aktiekapitalen forhøjes hos Kolding-virksomheden, der blev etableret i 2009 af Jesper Frederiksen og Flemming Nielsen. De ser frem til samarbejdet med den nye medejer og lægger ikke skjul på, at ambitioner om vækst og en forstærket markedsposition, er årsagen til, at man sælger en del af selskabet. Flemming Nielsen understreger, at man fortsætter som to selvstændige enheder under hvert sit navn.

 

»Det bliver i høj grad et strategisk samarbejde, der giver både os og Hydra-Comp nye muligheder. En af de primære intentioner er at blive endnu mere attraktiv og konkurrencedygtig som totalleverandør. Fra centralt hold kan vi rådgive, dimensionere og levere en komplet hydraulisk løsning inklusive montage og indkøring.«

 

Jesper Frederiksen tilføjer, at fleksibiliteten i huset samtidig bliver øget, da man får adgang til et mere

 

Styrker markedspositionen

 

I Skive kan Jørgen Jacobsen se tilbage på seks måneder, der har budt på nye medejere, og nu også investering i en samarbejdspartner. Han ser det som en yderligere styrkelse af virksomheden i en hydraulikbranche præget af hård konkurrence. Vidensdeling, forbedrede leverandøraftaler og til dels en fælles salgsindsats er allerede ved at blive koordineret.

 

»Vi kender hinanden glimrende efter mange års samarbejde. Så vi går straks i gang med det praktiske. Det er primært detaljer i organisationerne, der skal finpudses. Der bliver ikke tale om store ændringer, og begge virksomheder fortsætter i samme gode stil,« slutter en tilfreds Jørgen Jacobsen.

 

Fakta om Hydra-Comp A/S:

Hydra-Comp A/S blev grundlagt i 2001 som en produktions- og handelsvirksomhed. Virksomheden er i dag en moderne maskinfabrik med speciale i konstruktion, ny-fremstilling og reparation af alle former for hydraulikcylindre til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Hydra-Comp A/S er ejet af Jørgen Jacobsen, Rasmus Jacobsen og Claus Lanner og udgøres p.t. af 30 medarbejdere.

 

Hydra-Comp A/S tilbyder desuden et bredt program i enkelt- og dobbeltvirkende hydrauliske cylindre fra førende producenter. Virksomheden har agentur for bl.a. Penta, Contarini, Stucchi, PZB og leverer skræddersyede løsninger til entreprenør-, landbrugs-, Industri- og transportbranchen. Foruden salg af pumper, motorer og ventiler, yder virksomheden også service til sine lokale kunder på stedet.

 

Fakta om Hydropac A/S:

Hydropac A/S blev grundlagt i 2009 med fokus på komplette hydrauliksystemer, herunder opbygning af pumpestationer og salg af hydraulikkomponenter til maskinbyggere, transportsektoren og en lang række andre aktører i industrien. Rådgivning og levering af totalløsninger er et vigtigt element i organisationen. Kendetegnende for virksomheden er en stor omstillingsevne, fleksibilitet og kort leveringstid. Hydropac A/S er ejet af Jesper Frederiksen, Flemming Nielsen og Hydra-Comp A/S.

Læst i alt:

486 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger