Navne

26. april 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

K. Hansen fejrer 125 år med pomp og pragt

K. Hansen fejrer 125 år med pomp og pragt

26. april 2021 - 01:45

Transport- og logistikvirksomheden K. Hansen Transport A/S i Vejen fylder 125 år 1. maj 2021.

 

Igennem fire generationer har K. Hansen-foretagendet udviklet sig fra at være flytteforretning og

møbeltransportør med hestevogne til at være en godstransportvirksomhed og lagerhotel. Sådan fungerer virksomheden også i dag, blot i en anden størrelsesorden, og de bogstavelige hestekræfter er skiftet ud med lastbiler.

 

Alle fire generationer af K. Hansen Transport A/S har oplevet både succes- og krisetider. Hvis alle fire ejere i dag kunne mødes og drøfte hinandens udfordringer, ville de nok ikke være helt enige om, hvad der var vigtigst, idet der er sket utrolig meget med den teknologiske udvikling gennem tiden.

 

I begyndelsen var foder det eneste brændstof, og det viste sig da også at fodring af hestene tog det meste af overskuddet, idet havre var dyrere end benzin. Siden har stort set alt udviklet sig i al hast. Alt er blevet større; materiel, konkurrence, efterspørgsel, kundernes krav og ikke mindst omkostninger...

I dag, 125 år efter, fremstår firmaet i god form og er i gang med en større udvidelse med opførelse af 7.000 m2 terminal, 920 m2 administration og 25.000 m2 udvendig plads. Udvidelsen forventes færdigbygget primo oktober, og derefter råder K. Hansen Transport A/S over et samlet bygningsareal på 60.000 m2.

 

Jakob Wiborg Hansen står som fjerde generation i dag i spidsen for det traditionsrige vognmandsfirma.

 

Dagligt har 185 medarbejdere deres virke i firmaet, og der sendes 70-80 biler rundt i landet hver dag. Virksomheden tilbyder dag til dag levering, levering med kran og medbringertruck, containertømning samt opbevaring og handling på lagerhotel.

 

125-års jubilæet skal fejres – og alle er inviteret. Det kommer til at ske på dagen, hvor ansatte og lastbiler lørdag 1. maj fra kl. 10-12 kører i optog igennem Vejens bymidte ført an af Vejen Garden.

Der bliver masser af biler og festivitas at kigge på, samt delt slikposer ud til børnene (under respekt for corona-forholdsreglerne, naturligvis).

Læst i alt:

1154 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke