Navne

27. marts 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Kloster overtager storentreprenørs vognmandsdel

27. marts 2018 - 02:45

Vognmand Kloster A/S i Løsning overtager 1. april aktiviteterne i de tre vognmandsforretninger HM Logistik, OM Transport og PR Transport. HM har i en årrække brugt HM Logistik til både egne og kundeopgaver.

 

- I sin tid startede vi vognmandsforretningen, fordi det ikke var muligt at få biler nok til vores behov i entreprenørforretningen. I dag har vi skabt et godt fundament som sikrer rettidig levering. I kraft af det gode samarbejde vi i dag har med Kloster, forbliver fundamentet sikkert, selvom vognmandsforretningen nu er hos en ekstern leverandør. Mads Kloster og jeg har samarbejdet i mange år, derfor er jeg ikke nervøs for leveringssikkerheden, ligesom Kloster kan betjene de eksterne kunder til deres fulde tilfredshed, siger Michael Mortensen, indehaver af HM.

Ikke i tvivl

Mads Kloster indehaver af Kloster A/S, har heller ikke brugt lang betænkningstid, da Michael Mortensen tilbød ham at overtage virksomhederne og deres aktiviteter.

 

- Jeg var slet ikke i tvivl. Aktiviteterne i HM Logistik passer godt til vores kompetencer og materiel. Vi kender alle de dygtige medarbejdere i virksomheden godt, og vi glæder os til at drage nytte af deres viden og kompetencer fremover, siger Mads Kloster.

 

Al disponering og udkørsel sker fremover fra Kloster A/S’ adresse på Helge Nielsens Allé 13 i Løsning.

Læst i alt:

156 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger