Navne

6. maj 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Liqui Moly udvider sit team i Danmark

6. maj 2019 - 01:42

Den tyske olie- og additivspecialist Liqui Moly udvider sit team i Danmark. Peter Bast Hansen er ny applikationstekniker, og Flemming Larsen er ny account manager.

 

Målt på vognparken er Danmark et af de mest succesrige lande for Liqui Moly. Desuden er Danmark traditionelt et særligt land for Liqui Moly. I de fleste lande sælger virksomheden ikke direkte, men via uafhængige importører - i Danmark via Auto-G. Men alligevel har Liqui Moly i mange år haft sit eget danske team, der gennemfører undervisning, rådgiver værksteder og præsenterer nyheder.

 

Denne model udbygges nu i Danmark, og det sker med to nye ansigter, der begge allerede har masser af erfaring med Liqui Moly. Flemming Larsen har i mange år arbejdet med salg af olie og additiver fra Liqui Moly, og den uddannede bilmekaniker Peter Bast Hansen har selv arbejdet meget med Liqui Moly og gjort sig erfaringer med fordelene ved produkterne.

Læst i alt:

717 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger