Navne

14. august 2020 - 01:42

App linkNu på Google Play

Meldgaard sender medarbejder til Beirut

Meldgaard sender medarbejder til Beirut

14. august 2020 - 01:42

Martin Bjerregaard, som til daglig er ansat som direktør i Meldgaard US og udviklingsansvarlig for de udenlandske aktiviteter i Meldgaard Recycling, er netop blevet kaldt til Beirut.

 

Her skal han lede en kort mission for EU, hvor affalds- og oprydningsopgaven skal kortlægges efter eksplosionen på havnen i Beirut i sidste uge.

Martin Bjerregaard tager dog ikke derover i Meldgaard øjemed. EU har bedt ham tage opgaven pga. af hans mange års erfaring med tidligere katastrofeområder, hvor han også har kortlagt opgaver for fx Haiti, Syrien, Irak, Libanon samt Yemen. Så det er ikke første gang, Martin Bjerregaard tager til Libanon.

 

»Vi er meget stolte, når vores medarbejdere kan hjælpe til i kriseramte områder, og det er glædeligt, at EU kan bruge Martins viden om affald og evnen til at finde løsninger, som netop er en af Martins mange gode kvaliteter, som vi også har stor gavn af i det daglige,« siger direktør hos Meldgaard Lasse Meldgaard.

»Jeg glæder mig til udfordringen. En sådan opgave er jo ikke helt ny for mig, men ingen opgave er ens, og man ved aldrig, hvad der møder én, når man kommer derud. Jeg håber, at jeg kan være med til at gøre en forskel, så Beirut kan komme hurtigst muligt på benene igen,« siger Martin Bjerregaard.

Læst i alt:

1849 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger