Navne

19. september 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Minister Ulla Tørnæs besøgte ITD

19. september 2018 - 01:42

EU's vejpakke, infrastruktur, mangel på arbejdskraft og disruption var på dagsorden, da udviklingsminister Ulla Tørnæs mandag 17. september 2018 var på besøg hos ITD.

 

Ulla Tørnæs (V), der er minister for udviklingssamarbejde, besøgte ITD for at blive opdateret på de aktuelle udfordringer i transport- og logistikbranchen. Det var ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, der tog imod udviklingsministeren i ITD-Huset, og de to drøftede sammen med medarbejderne i ITD’s politiske afdeling mange relevante transportpolitiske emner. Det var blandt andet EU's vejpakke, infrastruktur, mangel på arbejdskraft og disruption.

 

»Hos ITD er vi rigtig glade for, at Ulla Tørnæs, som en del af regeringen, viser interesse for vejgodstransportbranchen, og de udfordringer og muligheder, som branchen står over for. Ulla Tørnæs har gennem sit mangeårige politiske virke besøgt ITD flere gange, og vi oplever en ægte interesse for transporterhvervets udviklingsmuligheder hos hende,« siger Carina Christensen.

Læst i alt:

315 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger