Navne

25. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nordjyder skal sælge Scully

25. september 2018 - 01:44

HMK Bilcon 2017 A/S er blevet forhandler af Scully-komponenter til mobile tankenheder i Danmark, Norge, Sverige, på Færøerne og i Grønland.

 

Scully Systems producerer produkter af højeste kvalitet til oliebranchen. Produkterne er pålidelige, driftssikre og gennemtestede for netop at sikre en fejlfri og hurtig betjening. Scully Systems er ISO 9001-certificerede, hvilket sikrer en høj produktstandard gennem hele produktionen, og de er specialister inden for håndtering af flydende væsker og forebygger med deres produkter spild og overfyldning.

 

»Vi er glade for at kunne udvide vores salg af komponenter med Scully-produkterne. Det er helt i tråd med vores strategi om at indgå nye strategiske partnerskaber med virksomheder, der forhandler højkvalitetsprodukter som os. Vi vil med denne forhandleraftale kunne supportere en lang række af vores kunder med komponenter til deres køretøjer,« udtaler Peter Jensby, administrerende direktør for HMK Bilcon.

Læst i alt:

994 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger