Navne

30. november 2020 - 20:45

App linkNu på Google Play

Norsea vinder pris for trafiksikkerhed

Norsea vinder pris for trafiksikkerhed

Fra venstre: Transportminister Benny Engelbrecht, Per Hjort Lorentzen, Head of HSEQ, NorSea Denmark, samt Anders Aalund Olsen, logistikchef, NorSea Denmark.

30. november 2020 - 20:45

En af de virksomheder, der gør en særlig indsats for sikkerheden, er NorSea A/S fra Esbjerg. De gør det så godt, at de nu har vundet Sikker Trafik Erhverv-prisen, som mandag blev overrakt af transportministeren på vegne af Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pension.

 

- Sikkerhed er en del af vores DNA, og det er fantastisk at få anerkendelsen for det arbejde, som alle i virksomheden yder. For os har det været vigtigt, at ledelsen går foran, men samtidig har det også været vigtigt at skabe en kultur, hvor chaufførerne bliver inddraget og kommer og siger, når der er udfordringer. På den måde kan vi sammen være med til at sikre, at vores transporter foregår på en sikker og tryg måde, siger Anders Aalund Olsen, logistikchef hos NorSea Denmark A/S.

NorSea Denmark A/S har 30 lastbiler, der kører godt tre millioner kilometer om året. Firmaets medarbejdere transporterer primært flydende industrigas samt udstyr til olie- og gasindustrien og til vindmølleindustrien i Danmark og i udlandet.

Foruden at arbejde med en kulturændring har virksomheden også udstyret vognparken med de nyeste sikkerhedssystemer samt sat plombering i køretøjerne, så de højst kan køre 80 km/t. I køretøjerne er der også alkolås samt kameraer, der hjælper chaufførerne med at holde øje med de øvrige trafikanter.

 

Samtidig stiller firmaet krav om, at alle chauffører altid skal bruge sikkerhedssele, og det er samtidig ikke tilladt at tale i mobil eller at bruge andre elektroniske medier, mens man kører. De mange indsatser har haft en positiv effekt i form af ingen trafikulykker, bedre brændstoføkonomi og større medarbejdertilfredshed.

Den indsats har været så imponerende, at NorSea nu har vundet Sikker Trafik Erhverv-prisen 2020. Juryen, der har udvalgt NorSea A/S som vinder, består af Rådet for Sikker Trafik, Forsikring & Pension, Dansk Industri og politiet.

Læst i alt:

562 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke