Navne

22. august 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny leder i Randers

22. august 2018 - 01:43

Det er en erfaren og særdeles lokalkendt branchemand, som 1. august blev afdelingsleder for auto- og dækværkstedet Super Dæk Service Randers. Dan Larsen, 46 år, blev ansat i afdelingen som værkfører for fire år siden, så det er en velkendt mand – både i afdelingen og i den lokale autobranche – som nu står ved roret på Haraldsvej 47.

 

Dan Larsen er født og opvokset i Randers, er udlært automaler og senere mekaniker/pladesmed og arbejdede gennem 20 år med reparationer og autoskader hos Jens Hald Auto i Assentoft.

 

»Jeg betragter mig selv som velbefaren i den lokale autobranche, og efter nu 11 år på Haraldsvej er Super Dæk Service efterhånden rigtig godt forankret i lokalsamfundet. Nogle tror stadig, at vi kun er til dækservice. Men navnet Super Dæk Service snyder lidt, for vi er i lige så høj grad et auto- som et dækværksted. Dækservice til person- og varevogne, lastbiler, landbrug og industri fylder meget, men vi er også med i autoværkstedernes superliga,« siger den nye afdelingsleder.

Læst i alt:

1018 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger