Navne

12. oktober 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Ny mand bag rattet hos Scania Driver Academy

Ny mand bag rattet hos Scania Driver Academy

Erling Petersen overdrager pladsen bag rattet hos Scania Driver Academy til Thomas Skov Rasmussen

12. oktober 2021 - 01:43

Efter 12 gode år i Scania har Erling Petersen valgt at trække sig tilbage fra sin stilling som Driver Training Manager og gå på pension. Da Erling Petersen i sin tid startede hos Scania Driver Academy, var han eneste medarbejder i afdelingen, som siden da er vokset til hele 9 personer.

 

Erling Petersen har bl.a. været drivkraft i at få kvalitetsstemplet Scania Driver Academys kurser med en AMU-godkendelse, samt ”Ecolution” og ”Scania Driver Coaching” – koncepter der består af et samarbejde mellem virksomheder og Scania, med det formål at maksimere virksomhedernes vognparks brændstofeffektivitet via forskellige tiltag, fx regelmæssig chaufføruddannelse og digital coaching.

 

- Jeg kommer til at savne alle de gode kollegaer og de oplevelser, som der har været i tidens løb, men glæder mig til at få tid til en af mine helt store passioner - biler med masser af hestekræfter, siger Erling Petersen.

1. oktober tiltrådte Thomas Skov Rasmussen stillingen som Driver Training Manager.

 

Thomas Skov Rasmussen har været beskæftiget inden for detailhandlen, efterfulgt af en god snes år som vognmand, med senere ansættelser inden for både godsbefordring og personbefordring.

 

Derudover har Thomas Skov Rasmussen arbejdet som uddannelseskonsulent hos Dekra samt haft roller inden for beskæftigelsessektoren, herunder en lederstilling i Roskilde Jobcenter.

 

Læst i alt:

784 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger