Navne

11. januar 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Ny sælger til Fyns Karosseribyg

11. januar 2019 - 01:42

Fyns Karosseribyg A/S har ansat Ebbe Termansen som salgskonsulent med fokus på salget af SOR Iberica køle- og frostkasser. Den spanske producent er særligt kendt for køle- og frostopbygninger i glasfiber.

 

Ebbe Termansen er et kendt navn i branchen, med en bred erfaring. Ebbe er oprindeligt uddannet reservedelsekspedient hos Diesel-Gaarden, men har de seneste år opnået en bred salgserfaring fra bl.a. fra Krone Scanbalt og Schmitz Cargobull. Senest kommer Ebbe Termansen fra en stilling som sælger hos SolutionFleet.

 

»Salg og opbygning af kasser og trailere fra SOR Iberica er en grundsten i vores virksomhed, og vi har med ansættelsen af Ebbe Termansen ikke blot styrket salget af SORs køletrailere- og kasser væsentligt, men også tilføjet en kompetent vidensmedarbejder til vores salgsafdeling,« siger Charlotte Villum Jensen, adm. direktør, Fyns Karosseribyg.

Læst i alt:

1842 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger