Navne

8. november 2019 - 02:32

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Ny salgskonsulent

Ny salgskonsulent

Dennis Dalgaard Andersen.

8. november 2019 - 02:32

Renault Trucks styrker sit salgsteam med en ny medarbejder. Under ledelse af salgschef Claus Rieland varetager Dennis Dalgaard Andersen salget af Renault Trucks lastbiler over 16 tons – primært med udgangspunkt fra Volvo Truck Center Danmark A/S i Aalborg, hvorfra målet er nuværende og nye kunder i Nordjylland.

 

Dennis Dalgaard Andersen er 38 år og bor i Bælum. Han er opvokset i en vognmandsfamilie og kommer fra en stilling som kørselsleder hos KA Transport og Montage i Hadsund, og han har således solid erfaring fra branchen, både som chauffør og som ansvarlig for opbygninger hos KA Transport.

 

- Jeg har stor erfaring med opbygning af både lastbiler og trailere, og det giver mig en solid baggrundsviden. Jeg glæder mig til at arbejde med salg af Renault Trucks’ lastbiler, som jeg selv har erfaring i at køre. Jeg ser desuden meget frem til at samarbejde med kunder og kollegaer i Nordjylland, udtaler Dennis Dalgaard Andersen.

Læst i alt:

240 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger