Navne

25. september 2018 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nye kræfter til NDI

25. september 2018 - 01:43

Hos NDI er der ingen slinger i valsen - det går godt, og det skal det blive ved med. Derfor har koncernen netop gennemført en håndfuld nyansættelser, der skal styrke dækleverandørens status som førende på markedet.

 

I jobbet som ny marketingdirektør træder Jane Puggaard Hougaard ind. Hun kommer fra en stilling som Senior Global Brand Manager hos Arla, hvor hun blandt andet har været ansvarlig for markedsføringen af Starbucks i Europa. Hun har qua en tidligere stilling hos Qubiqa også har stor erfaring med markedsføring af tekniske produkter i et B2B-miljø.

 

Ny effektiv og professionel kundeservice

 

NDI’s kundeservice får også nye, erfarne kræfter til. Her indtræder Daniel Poulsen nemlig som kundeservicechef, og han kommer til at spille en stor strategisk rolle i arbejdet med at optimere og udvikle kundeservicefunktionen. Daniel Poulsen kommer fra en stilling som afdelingsleder hos FTZ i Odense, hvor han har har arbejdet med at skabe tiltag, der har kunden i fokus.

 

I kundeserviceafdelingen indtræder også Pernille Mørch som intern sælger. Hun har tidligere arbejdet med international kundeservice hos blandt andet BoConcept og Scandic.

 

Lars Juhl Todbjerg bliver Pricing Manager, og hans job bliver at sætte de rette priser i afsætningen til forhandlere og store kæder. Tidligere har Lars arbejdet som Public Sales og Pricing Manager hos Würth.

Læst i alt:

1025 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger