Navne

14. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Nye vognmænd fragter 1,25 mio. ton cement

14. september 2018 - 01:44

Aalborg Portland har indgået en transportøraftale med Demstrup Autotransport og Silo Trans, der skal varetage distributionen af cement i Danmark. En aftale som årligt omfatter leverancer af godt 1,25 mio. tons cement fordelt på mere end 33.000 transporter.

 

Efter endt udbudsrunde med mange kvalificerede leverandører har Aalborg Portland skiftet leverandør på indlands bulktransport af løs cement. De nye samarbejdspartnere er Demstrup Autotransport og Silo Trans, som i fællesskab varetager distributionen af cement fra Aalborg Portland i Danmark. Demstrup Autotransport står for distributionen i Nord- og Midtjylland samt på Sjælland, mens Silo Trans tager sig af distributionen i Sønderjylland og på Fyn.

 

»Vi gik på markedet efter den bedste leveringsløsning for vores kunder. Her valgte vi at fokusere hovedsageligt på fleksibilitet i forhold til planlægning og levering. Blandt andet derfor var valget af to leverandører fremfor én en oplagt mulighed, og vores nye samarbejdspartnere arbejder tæt sammen indbyrdes om at varetage opgaven,« siger Managing Director Michael Lundgaard Thomsen fra Aalborg Portland.

 

Aalborg Portlands mangeårige fokus på kvalitet, miljø, energi, arbejdsmiljø og sikkerhed indgik også som et vigtigt parameter i udbuddet. Her har virksomheden en række certificeringer samt en politik, som de nye leverandører skal leve op til.

 

Oprustning på begge sider

 

Som Danmarks eneste cementproducent er Aalborg Portland storleverandør til den danske byggebranche. I 2017 leverede Aalborg Portland knap 1,25 millioner tons cement i hele landet fordelt på i alt 33.153 transporter – det svarer til mere end 90 kørsler om dagen hele året rundt. Det er derfor en stor opgave, de to nye leverandører er blevet tildelt:

 

»Et leverandørskifte er som oftest ikke en helt gnidningsfri proces, men vi er kommet fantastisk fra start med samarbejdet, og vi håber også at holde vores nye partnere travlt beskæftiget i fremtiden. Vi er sikre på, at de er godt rustet til opgaven, forklarer Michael Lundgaard Thomsen.

 

Den ene af de nye samarbejdspartnere har også oprustet vognparken markant efter indgåelsen af aftalen med Aalborg Portland. Demstrup Autotransport har således indlejet 10 lastbiler samt anskaffet sig 30 spritnye – en stor investering, der blev fejret tidligere på året med kortegekørsel.

»Vi er rigtig glade og stolte over samarbejdet med Aalborg Portland, som vi også tidligere har kørt for både i Danmark og internationalt. Med aftalen fik vi tildelt en stor opgave, der betyder at Aalborg Portland nu udgør vores største kunde på årsbasis. Derfor udvidede vi vognparken markant, så vi har sikret vores kapacitet til at løfte opgaven,« fortæller indehaver og direktør Preben Hansen fra Demstrup Autotransport.

Læst i alt:

2831 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger