Navne

16. februar 2020 - 22:52

App linkNu på Google Play

Nyt navn og nye chefer for danske slamsugere og fejemaskiner

16. februar 2020 - 22:52

I efteråret 2019 offentliggjorde slamsugerproducenten Hvidtved Larsen og fejemaskineproducenten Beam, at en fusion mellem de to Silkeborg-virksomheder er en realitet. Det kulminerer i foråret 2020 i en rebranding, hvor det nye fælles navn, Bucher Municipal, bliver en realitet.

 

Det betyder, at begge virksomheder nu for alvor hører under den schweiziske teknologivirksomhed, Bucher Industries AG. Til at styre salg og service af slamsugere og fejebiler i Norden sikkert gennem fusionen og navneskiftet er der nu indsat nye kræfter.

 

Som ny Head of Sales & Service indtræder Jacob Grindsted, som ikke er et nyt ansigt i organisationen eller hos kunderne. Jacob Grindsted blev for knap 20 år siden udlært smed hos Hvidtved Larsen, hvor han derefter blev ansat hos Scania. Siden da vendte han retur til Hvidtved Larsen, hvor han senest har haft ansvaret for brugte biler globalt.

»Med producentvirksomheder som Hvidtved Larsen og Beam har vi at gøre med produkter hvor håndværk, kvalitet, innovation og traditioner altid har udgjort virksomhedernes DNA. Fusionen af de to virksomheder giver rigtig god mening, fordi vi kan drage fordele af de synergier, der opstår. Produktionsmetoder, leverandører og kundesegmenter har mange ligheder, og derfor glæder jeg mig til at løfte opgaven, fordi vi med fusionen og rebrandingen kan tilbyde salg og service af slamsugere, fejebiler og på sigt vinterudstyr fra én og samme virksomhed,« siger Jacob Grindsted.

 

Produktion, salg og service forbliver efter rebrandingen i Silkeborg-området samt Nr. Aaby og Greve. Produktionen af slamsugere sker fortsat i Silkeborg, og produktionen af fejebiler forbliver i Them.

Til at styrke og udvikle servicetilbuddet i Norden indtræder Tommy Ottesen som ny Service Manager Nordic, og han får dermed det overordnede ansvar for service i Danmark, Norge og Sverige. Tommy Ottesen har siden 2013 fungeret som værkfører på serviceværkstedet hos Hvidtved Larsen i Silkeborg, og var senest i 2019 udstationeret til serviceværkstedet i Greve, for at deltage i den daglige ledelse af mandskabet. Tommy Ottesen kommer med en baggrund som entreprenørmekaniker og har tidligere været mere end 25 år hos Scania.

 

»Med fusionen og et kommende navneskifte har vi mange bolde i luften. Netop derfor er det vigtigt, at vi tager os godt af kunderne, så de mærker mindst muligt til den nye struktur, men kun drager fordele af den forbedrede kundeoplevelse og det udvidet service-setup, som vi med fusionen kan tilbyde. Målet er, at blive den foretrukne servicepartner i Norden, hvilket også betyder at vi skal arbejde med ”best practice”-udvikling. Jeg glæder mig meget til at komme i gang,« siger Tommy Ottesen.

Læst i alt:

1256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger