Navne

5. april 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

OFV AS og DBI IT A/S indgår udviklingssamarbejde

5. april 2019 - 01:42

DBI IT A/S og norske Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV AS) har på et møde 2. april 2019 indgået en aftale med henblik på et fremtidigt produkt- og udviklingssamarbejde. Det primære formål med samarbejdet er, at OFV AS fremadrettet skal kunne tilbyde salgs- og registreringsstatistik for motorkøretøjer i Norge ved hjælp af DBI IT’s systemer. Det vil betyde større fleksibilitet og flere muligheder end den nuværende norske løsning og vil for eksempel kunne vise information om langt flere køretøjstyper.

 

Parterne har erfaret, at der såvel kulturelt som organisatorisk er et rigtig godt match imellem de to organisationer, som både forventes at komme aktører på det norske marked for køretøjer til gode, men også danske aktører med interesse i det norske marked. Samarbejdet forventes desuden at bidrage positivt med nye erfaringer til optimering af de danske løsninger.

Produkterne der bliver udviklet tager udgangspunkt i teknologierne bag bilstatistik.dk, som vil blive tilpasset det norske marked og tilført bearbejdede køretøjsdata fra OFV. Produkterne bliver solgt og markedsført af OFV AS.

 

Produktsamarbejdet omfatter i første omgang en gennemtestet basisplatform, som skal afløse OFV’s nuværende produkt, Bil- og veistatistikk. Derudover introduceres en løsning, der blandt andet tilføjer erhvervsdata, kendt fra B2B-værktøjet Bilstatistik Professionel, som et nyt tiltag på det norske marked. Desuden vil samarbejdet resultere i lanceringen af en app-løsning, der kombinerer funktionaliteten fra de to produkter.

 

Der er forventet lancering på det norske marked oktober 2019.

Læst i alt:

513 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger