Navne

26. november 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Super Dæk Service åbner afdeling nr. 65 i Skovlunde

26. november 2018 - 01:44

I starten af december åbner Super Dæk Service i Skovlunde. Med en beliggenhed tæt på motorvejen og Ballerup Boulevard ser Super Dæk Service frem til at tage imod både privatkunder og erhvervskunder.

 

Afdelingen i Skovlunde kommer både til at huse autoværksted og dækcenter, og med de spritnye lokaler kan kunderne forvente høj kvalitet, hurtig betjening og ikke mindst fleksibilitet.

 

Det er ikke tilfældigt, at en ny Super Dæk Service åbner i netop Skovlunde. Thomas Kristensen, regionschef hos Super Dæk Service, fortæller, hvorfor denne bydel til København er ideel at åbne et nyt autoværksted og dækcenter i:

 

»Det er en ideel placering, da både privatkunder og erhvervskunder nemt kan køre til afdelingen. Derudover er det en placering, der især tilgodeser de kunder, der kommer nord fra. Afdelingen kommer til at servicere både personvogne, varevogne, lastbiler, entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner, så det er altafgørende, at kunderne har let adgang til afdelingen,« fortæller Thomas Kristensen.

Den nye afdeling har altså en langt større kapacitet end de omkringliggende autoværksteder og dækcentre, og hvad end kunderne har brug for nye dæk til lastvognen eller et serviceeftersyn til personbilen, kan medarbejderne i afdelingen udføre opgaven.

 

Super Dæk Service er med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæde.

Læst i alt:

527 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger