Navne

12. december 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Super Dæk Service får sin første kvindelige afdelingsleder

12. december 2018 - 01:44

Super Dæk Service’ afdeling nummer 65 er åbnet i Skovlunde i december, og for første gang nogensinde bliver det en kvindelig afdelingsleder ved roret. Derudover er afdelingen også den første i Danmark til at huse Super Dæk Services nye visuelle identitet.

 

Super Dæk Services nye afdeling kommer på flere måder til at skille sig ud fra de resterende afdelinger rundt om i landet. Ikke nok med at bygningen er helt ny, så kommer Super Dæk Services nye visuelle identitet også til at præge bygningen og lokalerne. Og så er det første gang i Super Dæk Services historie, at et autoværksted og dækcenter får en kvindelig afdelingsleder.

 

Kvindelig afdelingsleder vil tilbage til rødderne  

 

Autoværkstedsbranchen er absolut ikke fremmed territorie for Pia Bagge, der er ny afdelingsleder i afdelingen i Skovlunde. Udover at have arbejdet i branchen i over 16 år har begge hendes forældre været i autoværkstedsbranchen hele livet.

Med erfaring fra både Mekonomen og Autobutler, som blandt andet driftschef og Key Account Manager, ser hun frem til jobbet hos Super Dæk Service.

 

»Først og fremmest er jeg stolt af at være den første kvindelige afdelingsleder hos Super Dæk Service, og så ser jeg frem til at være på gulvet og give kunderne en god oplevelse, hver gang de besøger Super Dæk Service,« siger hun.

 

Ny visuel identitet

 

Fra 1. januar 2019 vil en ny Super Dæk Service-identitet komme til at gøre sit indtog i alle 65 autoværksteder og dækcentre. Super Dæk Service får både nyt logo, ny hjemmeside og generelt et visuelt løft over hele linjen.

 


Super Dæk Service er med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder.

Læst i alt:

1858 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger