Navne

1. januar 2017 - 21:25

App linkNu på Google Play

Tre kendinge bag nyt selskab

1. januar 2017 - 21:25

Af Redaktionen |

På en af årets sidste dage startede et helt nyt transportfirma for første gang sine 17 nye vogne op.

 

Det nye firma, som er hjemmehørende i Taulov ved Fredericia, og som bærer navnet DK Logistik A/S, har fokus på dag- og natdistribution af gods til levering med og uden kran ude hos kunderne.

 

Bag det nye firma står de kendte vognmandsvirksomheder, Johs. Sørensen & Sønner A/S, Brabrand, P. Fournaise A/S, Fredericia, samt Ejler Chr. Knudsen A/S, Holstebro, der i forvejen er kendte aktører inden for såvel distribution som kranopgaver.

 

Claus Terkelsen er ansat som direktør i det nye firma, og vognmand Lars Sørensen er formand for bestyrelsen.

Nye kranbiler

Vognparken består foreløbig af 2 stk. 8 pallers Renault Master varevogne, samt 15 splinternye Scania P 360 6x2, der alle er bygget op med HMF kraner af typen 1820 K4 og 7,6 m lange krandistributionslad fra Vandborg Karosserifabrik i Lemvig. For at sikre god surring af lasten er alle lad udstyret med Vandborg Karosserifabriks nye skrå indvendige ladkant med surringsøjer, som gør det let at surre såvel udvendig som indvendig i ladet, samtidig med at surringerne ikke lige slipper taget.

 

Bestyrelsesformand Lars Sørensen udtaler ved opstarten, at de nye lastvogne i første omgang skal anvendes til natdistribution af gods, der fortrinsvis skal aflæsses med kran, og at man inden for kort tid forventer, at der vil ske en ekspansion, som vil kræve indsættelse af flere nye lastvogne og tilhørende materiel.

Læst i alt:

16534 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger