Navne

15. marts 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

YX Erhverv tager truckanlæg med på Transport 2019

15. marts 2019 - 01:42

Mere end 350 udstillere og flere tusinder besøgende mødes til gode snakke, masser af aktiviteter og hyggeligt samvær, når Transport 2019 åbner dørene den 21. marts. En af de udstillere, som i år har gjort et særligt stort nummer ud af deltagelsen på messen, er YX Erhverv. I år bringer olieselskabet således et 84 kvm stort truckanlæg med ind i hallen.

 

Ifølge Michael Hansen, COO hos YX Erhverv, har man i år tænkt ud af boksen og arbejdet længe med opbygningen og designet af standen, så den skiller sig ud fra mængden, skaber blikfang og gør, at de besøgende får en helt unik oplevelse.

 

»Vi har forpligtet os til altid at skabe den bedste kundeoplevelse uanset, om det er den personlige kundekontakt, eller når vores kunder benytter vores truckanlæg. Derfor synes vi, at det var helt naturligt at tage det bogstaveligt og bygge et truckanlæg på messen, hvor teamet bag YX Erhverv står klar til at tage en snak med vores kunder, og dem som måtte lægge vejen forbi standen,« udtaler Michael Hansen.

Læst i alt:

513 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke