3. marts 2022 - 10:25

App linkNu på Google Play

NDI Group vil overtage Euromaster i Danmark

3. marts 2022 - 10:25

NDI Group A/S, der ejer dæk- og autoservicekæden Super Dæk Service, er klar til at overtage aktierne i Euromasters danske selskaber og dermed alle aktiver og aktiviteter i Danmark. Begge parter har underskrevet en aftale, der nu afventer godkendelse af de danske konkurrencemyndigheder.

 

Bag aftalen ligger en vision om at skabe branchens bedste dæk- og autoværkstedskæde, hvor man vil ”rykke standarderne for, hvad der kan forventes i forhold til produktsortiment og service”, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

 

- Vi har stor respekt for Euromaster Danmark og deres mange dygtige medarbejdere. Jeg er overbevist om, at vi ved at kombinere den gode service fra Super Dæk Service og Euromaster samt berige vores produktsortiment yderligere med dæk fra Michelin kan give kunderne den bedste oplevelse hos os, siger Benny Kristensen, stifter og ejer af NDI Group A/S.

- Vi er glade for i dag at kunne offentliggøre aftalen med NDI Group A/S. Vi anerkender dem for deres professionalisme og de mange ting, vi har til fælles. Begge kulturer er drevet af en stærk ”One Team”-kultur og at kunne tilbyde den bedste service og support til kunderne. Jeg er overbevist om, at sammenlægningen vil skabe endnu mere værdi for både ansatte og kunder i det nye setup, udtaler Henrik Fusager, administrerende direktør for Euromaster Danmark.

 

Når aftalen efter planen godkendes, vil kæden råde over knap 100 dæk- og autoværksteder med over 650 medarbejdere fordelt ud over hele landet.

 

- Vores kunder har i stigende grad behov for en pålidelig og serviceminded partner, der er fysisk til stede overalt i landet. Mange mobilitetsvirksomheder er gennem årene også vokset i størrelse og geografiske dækning. Med sammenlægningen øger vi også vores egen geografiske tilstedeværelse og vil derfor i endnu højere grad kunne sikre vores kunders mobilitet i et stærkt konkurrencepræget marked, siger CEO i Super Dæk Service, Peter Skriver.

Aftalen er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse, der forventes at foreligge i foråret 2022. Indtil aftalen er gennemført, vil Super Dæk Service og Euromaster Danmark operere som to helt adskilte virksomheder.

Læst i alt:

967 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke