23. marts 2020 - 19:31

App linkNu på Google Play

Nedlukning fortsætter tre uger endnu

Nedlukning fortsætter tre uger endnu

23. marts 2020 - 19:31

Den delvise nedlukning af det danske samfund fortsætter som minimum frem til 2. påskedag, mandag 13. april. Det oplyste statsminister Mette Frederiksen tidligere mandag på et pressemøde.

 

Det betyder bl.a., at grænserne fortsat vil være lukkede tre uger, men godstransporten har som udgangspunkt fortsat særstatus. Det betyder, at danske chauffører og vognmænd i de kommende fortsat skal spille en nøglerolle i at holde forsyningskæderne i gang – på meget specielle vilkår.

 

»Der er tusindvis af vognmænd og chauffører, der hver dag trodser smitterisikoen og fortsætter med at hente og bringe de fornødenheder, som samfundet er så dybt afhængig af. Det er svært at forestille sig, hvilken situation vi som samfund ville være i, hvis også transporterhvervet lukkede ned i disse uger. Sammen med sundhedspersonalet, politiet, butikspersonalet og andre sikrer vognmænd og chauffører, at der ikke føjes panik til alvoren. Det er jeg dybt imponeret over. Og det arbejde opretholdes så vidt muligt i den forlængede nedlukningsperiode,« siger DTL-direktør Erik Østergaard i en kommentar.

Læst i alt:

488 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger