5. maj 2020 - 11:02

App linkNu på Google Play

Nordjyder holder fast i veteranrally

Nordjyder holder fast i veteranrally

5. maj 2020 - 11:02

Rasmus Haargaard

Regeringen har udstedt forbud mod større forsamlinger til og med august – og af den grund er en stribe større markeder, festivaler og træf aflyst hen over sommeren.

 

Nordjysk Veteranrally er dog blandt dem, der stadig tror på at kunne finde sted som planlagt. Det populære veteranrally er som vanligt programsat til anden lørdag i august.

 

»Vi afventer og ser, hvad der kommer ud af mere konkrete meldinger i den kommende tid. Vi ved ikke, hvad der menes med en større forsamling, og vi er jo ikke som en stor festival, hvor der står 30.000 mennesker samlet på et lille område. Og indtil vi ved mere, vil vi ikke skabe tvivl ved at melde ud om en ny dato eller aflysning,« siger Annika Nymann, formand for arrangementet, til Lastbil Magasinet.

Arrangøren bag Nordjysk Veteranrally er foreningen Dansk Lastbil Nostalgi.

 

Lastbil Magasinet har tidligere – i en omtale af forsamlingsforbuddet og dets konsekvenser for lastbiltræf – fra anden side fået oplyst, Nordjysk Veteranrally var flyttet til en ny dato. Dette er altså ikke korrekt – Nordjysk Veteranrally er stadig programsat til lørdag 8. august. Vi beklager fejlen.

Læst i alt:

1392 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger