14. juni 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Nordjyder melder klar til veteranrally 2021

14. juni 2021 - 01:45

Nordjysk Veteranrally måtte – som så mange andre arrangementer – aflyses i 2020 grundet Covid19 – men nu er der lys forude, for hvis de nuværende meldinger og tidsplaner fra myndighederne holder, så kan Nordjysk Veteranrally 2021 gennemføres.

 

Dansk Lastbil Nostalgi inviterer derfor til Nordjysk Veteranrally lørdag 14 august – den 9. udgave af slagsen –hos Dekra AMU Center Nordjylland i Sæby, som for tredje gang bliver vært for løbet.

 

Traditionelt har begivenheden besøg af veteranentusiaster med deres lastbiler fra hele det danske land, fra Norge, Sverige og Tyskland, samt opbakning fra mange lokale tilskuere. De første gæster med deres lastbiler bydes velkommen allerede torsdag aften 12 august.

 

Selve Nordjysk Veteranrally løber af stablen lørdag 14 august, hvor man vanen tro byder alle deltagere på morgenkaffen og rundstykker. Kl. 10 byder værkstedschef Jens Jørgensen, Stohilt, velkommen, og selve rallyet skydes i gang af foreningens kommentator Chris Svendsen, som sørger for at få alle biler sendt afsted i et jævnt flow – ud på en fantastisk køretur i det nordjyske – en tur der er delt op i to ruter, således der ikke skabes for meget kø rundt omkring på poster og små veje.

Man kører den ene rute om formiddagen og den anden, når man har fået sin frokost på Trafikcentret i Sæby, som igen i år er sponsoreret af Pit Stop.

 

Der vil være åben for alle, også for folk uden veteranbiler i hele perioden – alle er velkommen til at kigge forbi pladsen og se på flotte biler eller til at spise med i bistroen eller bare få en god snak på den overdækkede terrasse med en lille forfriskning. Det er gratis at komme ind.

Læst i alt:

860 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger