31. oktober 2016 - 01:42

App linkNu på Google Play

Nordjyder skifter data-leverandør

31. oktober 2016 - 01:42

Nordjyllands Skrot & Autohandel v/indehaver Jens Bodolf Sørensen har valgt DigiTach som leverandør af løsning til download og opbevaring af virksomhedens tachograf-data.

 

»Første gang vi havde DigiTach til at håndtere vores køre- og hviletid, var der egentligt aldrig noget problem med at få downloadet til tiden. En konsulent havde rådet os til at skifte, da der da ikke var nogen grund til at betale, når man kunne få de såkaldte gratis løsninger gennem fagorganisationers kontingent alligevel,« siger Jens Bodolf Sørensen.

 

Jens Bodolf Sørensen har dog for nylig alligevel valgt at genoptage samarbejdet med virksomheden fra Odense. Oplevelserne med den gratis løsning levede ikke op til forventningerne.

 

»Det er jo bedre at spare det store kontingent vi havde før og samtidig få bedre service,« mener Jens Bodolf Sørensen, der også fremhæver trygheden ved, at der løbende bliver udsendt rapporter, hvori det hurtigt bliver klargjort, om der er nogen overtrædelser, som man skal være opmærksom på og få rettet op på for at undgå store bøder.

Læst i alt:

1176 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger