27. juli 2021 - 01:46

App linkNu på Google Play

Nu kan den nye DAF-generation køres i European Truck Simulator 2

27. juli 2021 - 01:46

DAF Trucks og SCS Software er gået sammen om at føje New Generation DAF XG og XG+ til det utroligt populære computerspil Euro Truck Simulator 2. Dette giver mulighed for allerede i dag at køre den revolutionerende serie af lastbiler virtuelt. Serieproduktionen af den rigtige New Generation DAF køretøjer starter i oktober 2021.

 

DAF er den første producent, der har skabt en lastbilserie, der udnytter de nye europæiske regler for masser og dimensioner. De nye XF, XG og XG+ tilbyder den højeste kvalitet, 10 procent forbedret brændstofeffektivitet, en komplet pakke med passive og aktive sikkerhedsfunktioner og det næste niveau af luksus inden for lastbildesign.

 

New Generation DAF sættes i produktionen i oktober. Men via computerspillet Euro Truck Simulator 2 kan du allerede tage plads bag rattet. Tilmeld dig for at få en demokonto i den virtuelle "DAF Ride and Drive", der findes i den nyligt lancerede DAF Virtual Experience (https://virtualexperience.daf.com).

Læst i alt:

660 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger