9. august 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

Nu kan du køre til Syditalien med én betalingsboks

Nu kan du køre til Syditalien med én betalingsboks

9. august 2021 - 01:43

DKV Mobility,der udbyder brændstofskort- og services, tilbyder nu en betalingsboks, der gør det muligt at registrere og betale alle vejafgifter fra Danmark til det sydlige Italien.

 

Med DKV BOX EUROPE installeret i lastbilen sparer danske transportvirksomheder ikke kun tid på ruten, men også mange timers administrativt arbejde, fortæller DKVs danske landechef, Steen Hansen.

 

Betaling og koordinering af vejafgifter giver ofte store udfordringer for den europæiske transport. Hvert land har sine egne afgiftssystemer, gebyrer og måder at opkræve betaling på. Til at lette denne proces har DKV udviklet EETS-boksen (European Electronic Toll Service), der kan bruges i Tyskland, Østrig, Belgien, Frankrig, Portugal, Spanien, Ungarn og Bulgarien samt Herren-, Liefkenshoek-og Warnow-tunnelen til at betale vejafgifter. Og som noget helt nyt tilføjes Italien nu til boksens dækningsområde.

- Danske chauffører kan nu køre hele vejen til det sydlige Italien – uden at skulle skifte mellem forskellige bokse til vejafgifterne. Boksen gør ikke kun livet lettere for chaufførerne, men sparer også de administrative medarbejdere for rigtig mange timers arbejde. Kort sagt bliver det meget lettere at køre transport i udlandet, siger Steen Hansen.

 

Med alt-i-en-boksen bliver det lettere for chauffører at registrere og betale vejafgifter. Med en enkelt enhed installeret i lastbilen, der automatisk registrer afgifterne, bliver chaufføren fri for at tænke på andet og kan med færre forsinkelser køre igennem Europa.

 

Den automatiske registrering af de europæiske vejafgifter gør samtidig faktureringen lettere. Det giver mindre papirarbejde på kontoret, når regningen på de europæiske vejafgifter kommer på én samlet faktura, som viser alle transaktionerne.

DKV styrker tilstedeværelsen i Danmark.

- Med en udvidelse af EETS-boksen tager DKV et skridt nærmere ambitionen om at levere allround services på blot én faktura. Boksen er blot ét af de produkter, der skal bidrage til at styrke DKVs tilstedeværelse på det danske marked. Et marked, som virksomheden i øjeblikket sætter stærkt ind på, fortæller Steen Hansen.

 

- Med vores brede produktportefølje er der et stort potentiale for at vokse i Danmark og bidrage til at gøre driften lettere for de danske transportvirksomheder. Vi er kendte for at tilbyde branchens største brand-uafhængige netværk af tankstationer, men vi arbejder også på højtryk for at levere de bedste services inden for flådestyring, betaling af vejafgifter og refusion af international moms, siger Steen Hansen.

 

Som et led i den styrkede indsats på det danske marked har DKV for nylig lanceret en ny dansksproget hjemmeside, som skal gøre det lettere for danske kunder at navigere rundt i produkterne og bestille online.

Faktaboks om DKVs EETS-boks:

- Boksen kan bestilles ved at tage kontakt til DKV eller online.

- Den skal installeres et synligt sted i forruden og tilkobles køretøjets elektriske system. Alternativt kan man få en mekaniker til at fastgøre boksen permanent til køretøjets elektriske system.

- Når man bruger DKV BOX EUROPE kommer alle transaktionsdata på det enkelte køretøj på én samlet DKV-faktura. Fakturaen kan også tilgås i det online flådestyringssystem eREPORTING.

Læst i alt:

885 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger