27. februar 2019 - 12:04

App linkNu på Google Play

Nu kan lastbiler køre gennem Europa med EuroBizz

27. februar 2019 - 12:04

BroBizz A/S har indgået et samarbejde med det italienske vejbetalingsselskab Telepass S.p.A., som betyder, at den velkendte BroBizz-enhed nu bliver endnu smartere. Nu kan busser og lastbiler køre igennem Europa med det nye produkt kaldet EuroBizz.

 

Det skriver Sund og Bælt i en pressemeddelelse.

 

Fra den 1. marts 2019 kan man som erhvervskunde hos BroBizz A/S køre gennem Skandinavien, Central- og Sydeuropa med en såkaldt EuroBizz. Det sker takket være det nye samarbejde med Telepass S.p.A. Samarbejdet repræsenterer det første skridt på rejsen ind på det europæiske marked.

 

Enheden fungerer fuldstændig på samme måde som den kendte BroBizz. Kunderne undgår kø ved anlæggene, sparer tid og har mulighed for at opnå rabatter i flere forskellige lande.

 

Nye ruter, flere muligheder

 

BroBizz tilbyder allerede i dag betaling af broer, tunneler og veje i Danmark, Sverige, Norge og Østrig, herunder parkeringstjenester i Danmark, og færgeruter i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

 

Med EuroBizz er det muligt for den tunge trafik at køre gennem Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Belgien, Østrig og Polen ved hjælp af samme enhed. Den fungerer også til parkeringstjenester rundt i Italien, Frankrig og Spanien og med færgeoverfart over Messinas sund.

 

»Vi har gennem de seneste måneder sammen med udvalgte kunder testet løsningen for at sikre, at produktet rammer kundernes behov. Derfor er vi nu klar til at lancere en sikker og nem løsning, som vil gøre det muligt at køre ubesværet gennem de europæiske betalingsveje og anlæg,« fortæller Kasper Ørtvig, adm. direktør i BroBizz A/S.

 

Et partnerskab til gavn for erhvervsbranchen

 

Samarbejdet med Telepass S.p.A. er det første skridt ud på det europæiske marked syd for Danmarks grænser. Her er målet også klart for den nye løsning: EuroBizz skal blive erhvervskundernes foretrukne betalingsløsning på de europæiske veje.

 

»Vi er glade for at annoncere et nyt partnerskab, hvor BroBizz A/S er det første Skandinaviske selskab, der tilbyder kunderne en service, som kan anvendes både på det europæiske og skandinaviske marked. Her ved vi, at erhvervsbranchen efterspørger nem og enkel transport på tværs af landegrænser. Vores forventning er, at EuroBizz-produktet fremover vil gøre det endnu mere attraktivt at være kunde hos BroBizz A/S og tiltrække nye kunder til international trafik«, tilføjer Kasper Ørtvig.

 

På nuværende tidspunkt har BroBizz fokus på at rulle EuroBizz ud til den tunge trafik, dvs. køretøjer over 3.500 kg. Selskabet har dog en klar ambition om at tilbyde en lignende løsning til privatkunder i fremtiden.


I dag har BroBizz over 900.000 kundeaftaler og udstedt over 1 mio. BroBizz til privat-og erhvervskunder.

 

Læst i alt:

1151 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger