6. februar 2020 - 15:54

App linkNu på Google Play

Udstationerede chauffører i Holland skal registrere sig

Udstationerede chauffører i Holland skal registrere sig

6. februar 2020 - 15:54

1. marts 2020 lancerer Holland et elektronisk system til registrering af udstationering af chauffører, der arbejder i landet.

 

Det skriver netmediet trans.info.

 

Udenlandske chauffører og selvstændige chauffører, der udfører transport til eller fra Holland eller cabotage i landet (undtagen transit) er udstationerede arbejdstagere i henhold til de hollandske regler. Og nu skal de altså registreres.

 

Betingelserne for beskæftigede udsendte arbejdstagere i Den Europæiske Unions akt (WagwEU) fra 1. marts 2020 pålægger virksomheder, der er etableret uden for Holland at rapportere en udstationering, ifølge den hollandske transportunion Transport en Logistik Nederland.

 

Til dette formål har Ministeriet for Sociale Anliggender og Beskæftigelse oprettet en særlig hjemmeside: www.postedworkers.nl, gennem hvilken registrering og ansøgning skal foretages. Hjemmesiden er også tilgængelig på engelsk og tysk.

Registreringspligten gælder fra 1. marts 2020. Udstationering, der er startet før 1. marts, kræver ikke elektronisk anmeldelse. Bødens størrelse for manglende overholdelse af den nye forpligtelse er endnu ikke kendt.

Læst i alt:

2389 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger