21. maj 2019 - 14:49

App linkNu på Google Play

Ny asfalt mellem Skanderborg S og Aarhus S – forvent 20 min forlænget køretid

Ny asfalt mellem Skanderborg S og Aarhus S – forvent 20 min forlænget køretid

21. maj 2019 - 14:49

I de kommende måneder udlægger Vejdirektoratet ny asfalt på den udbyggede strækning af E45 Østjyske Motorvej mellem Skanderborg S og Aarhus S – i alt seks kørespor på en 15 km lang strækning.

 

Trafikanterne skal i hele perioden regne med en forlænget rejsetid på ca. 20 minutter.

 

Arbejdet går for alvor i gang den 24. maj, hvor Arkil – der er valgt som entreprenør på opgaven - starter længst mod syd i de sydgående kørespor.

 

De 15 km motorvej er i hovedtræk inddelt i tre separate etaper af varierende længde. Der lægges asfalt ud i skiftevis sydgående spor og derefter nordgående spor i samme etape. Én etape afsluttes i både syd- og nordgående retning, inden arbejdet påbegyndes i den næste etape.

»Vi er klar over, at det er et vejarbejde, der kommer til at gribe voldsomt ind i mange trafikanters hverdag, og der skal lidt ekstra planlægning til for at få hverdagen til at gå op for den enkelte. Som ved udbygningen sidste år stiller vi servicen med at få besked om trafikale ændringer på strækningen direkte på mobilen til rådighed. Forhåbentlig vil det gøre det nemmere for de mange pendlere at planlægge hverdagen,« siger projektchef Robin Højen Madsen, som skal stå i spidsen for det omfattende asfaltarbejde.

Læst i alt:

1301 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger