13. august 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Ny direktør hos Krone

13. august 2018 - 01:44

Ny administrerende direktør for KRONE Commercial Vehicles Group - Alfons B. Veer er fra 1. august manden i spidsen for trailerproducenten.

Han er 40 år og har været hos KRONE i 15 år. Efter at have fået sin cand. Merc. I Business Administration, gennemførte han et traineeprogram hos KRONE-koncernene, inden han fik ansvar for flere projekter, herunder opbygning af det nye reservedelslager og logistikcenter i Spelle og etablering af KRONE-trailerfabrikken i Tire, Tyrkiet.

 

I 2013 blev Alfons B. Veer udnævnt til administrerende direktør for Trenkamp & Gehle GmbH, der har hovedkontor i Dinklage, hvor han har været ansvarlig for ”Trailer Axle” udvikling. I dag fremstiller Dinklage-fabrikken op mod 300 KRONE aksler hver dag og indviede for nylig en ny fabrik på 3200 m2 og en kontorbygning.

»Udnævnelsen af Alfons Veer er et vigtigt skridt i et rettidigt skifte mod en yngre bestyrelse i KRONE Commercial Vehicles Group«, siger Bernard Krone og fortsætter:

 

»Vi er meget glade for at trække på en ekspert inden for vores egne rækker. Alfons Veer administrerer vores KRONE Trailer Axle produktionssted i Dinklage i mange år med exceptionel ekspertise, og er den rette til at klare de nye opgaver inden for KRONE Commercial Vehicles Group.«

Læst i alt:

661 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger