10. marts 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

Ny Hammar-generation hæver barren for sideloadere

10. marts 2021 - 01:45

Den svenske producent Hammar Maskin præsenterer nu sin næste generation af kranudskud for sideloadere. Integrerede udskud, længere rækkevidde og en stor forøgelse af løftekapaciteter er de store nyheder.

 

Hammar fremstillede sine første sideloadere med udskud i 1979, og i 2013 lancerede man udskudsmodellen ”MegaReach”, som gjorde, at man kunne stable to containere. MegaReach-modellen blev en milepæl for Hammar, men med en begrænset løftekapacitet på 5,5 ton kan den i princippet kun anvendes til tomme containere.

 

Den nye generation har integrerede udskud i kranerne, 6 meter rækkevidde og en løftekapacitet på 15 ton på maksimal rækkevidde. Den kan også stable containere op til 17 ton, og den er desuden tilgængelig for alle Hammars chassismodeller.

- Dette er de første kranudskud for sideloadere i verden, som når i nærheden af denne vægt. Sideloader-chauffører står ofte i komplekse situationer, som kræver kreative løsninger, og der kan kranudskud lette arbejdet enormt. Der er stor gevinst i at kunne stable tungere containere, og vi tror på, at de nye udskud kan åbne helt nye markedssegmenter for sideloadere, siger Bengt-Olof Hammar, adm. direktør og indehaver af Hammar Maskin AB.

 

Hammar-sideloadere bliver i Danmark serviceret af Stiholt Hydraulic, mens salget stadig foregår direkte fra den svenske fabrik Hammar Maskin.

Læst i alt:

738 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger